Radna praksa

244 Views

🚀 #tvojFMI poziva sve zainteresovane mlade sa invaliditetom sa teritorije Beograda, Subotice, Novog Sada, Zrenjanina, Niša i Šapca da se prijave na konkurs za pohađanje plaćene radne prakse!
💼 Poziv je otvoren za mlade do 35 godina sa motivacijom i željom da uče i steknu radno iskustvo kroz praksu u čak 28 vodećih kompanija u Srbiji, koja se realizuje u periodu od dva meseca, tokom februara i marta 2024. godine.
💰 Troškove prevoza i toplog obroka pokriva Forum mladih sa invaliditetom, koji će praktikantima obezbediti novčanu nadoknadu na mesečnom nivou, a pre početka programa biće održana pripremna online radionica za praktikante u organizaciji Foruma mladih sa invaliditetom.
➡️Prijavite se na konkurs slanjem prijavnog formulara koji možete preuzeti na sajtu fmi.rs, poslati na adresu activitymanager@fmi.rs sa nazivom „Prijava za radnu praksu“ do srede, 17.01.2024.
➡️Za više informacija poseti web-sajt fmi.rs ili se javi putem imejla na activitymanager@fmi.rs i telefona 064 8917579 i 011 2622846 (radnim danima 09.00 -16.00).
🤝 Praksa se realizuje u okviru projekta #PosaoPoMeri Ekonomsko osnaživanje osoba sa invaliditetom koji realizuju FMI u saradnji sa Caritas Srbije, Fondacija Ana i Vlade Divac, Smart Kolektiv i Centar za samostalni život osoba sa invaliditetom Srbije, uz podršku USAID Srbija.
#osobesainvaliditetom #zaposljavanje #ekonomskoosnazivanje

No comments