Poseta direktorke USAID

183 Views

🏀 Veliko nam je zadovoljstvo što smo danas imali priliku da budemo deo tima i zaigramo košarku u kolicima zajedno sa direktorkom @USAID Samanta Pauer, @usaidserbia, Ambasadorom SAD u Srbiji Kristoferom Hilom @usembassyserbia  i Forumom mladih sa invaliditetom, uz sjajno vođstvo naše košarkaške legende Vlade Divca. Da se barijere lakše prevazilaze kada si deo tima, pokazali su nam igrači Kluba košarkaša u kolicima Singidunum Crvena Zvezda, na čelu sa svojim trenerom Vladimirom Kuzmanovićem.

👉 Direktorka Pauer upoznala je i naše partnere iz Naše Kuće, Liceulica i Evo ruka, sa kojima smo razgovarali smo o zapošljavanje i ekonomskom osnaživanjem osobe sa invaliditetom u Srbiji.

▶ Ovaj događaj je deo projekta „Posao po meri“  koji podržava USAID a realizuje Forum mladih sa invaliditetom zajedno sa Fondacija Ana i Vlade Divac, @caritas_srbije @smartkolektiv i @cil.srbija Srbija, a čiji je cilj stvaranje jednakog pristupa zapošljavanju osoba sa invaliditetom i podsticanja otvorenijeg i inkluzivniieg tržišta rada u Srbiji. ☑

 #osobesainvaliditetom #zaposljavanje #ekonomskoosnazivanje #posaopomeri @Sportski Centar Dynamic

No comments