Nacionalna konferencija

172 Views

U Beogradu je 10 i 11. jula održana Konferencija o uskladjenosti zakonodavstva Srbije sa Konvencijom UN o pravima osoba sa invaliditetom i umrežavanjem organizacija OSI na teritoriji Balkana. Ovo je deo projekta Stvaranje nezavisne balkanske mreze organizacija OSI koju finansira Evropska Unija a vodi je organizacije ACED iz Banja Luke u saradnji sa Centrom za samostalni zivot OSI Srbije i Udruzenjem paraplegicara Crne Gore.

Centar za samostalni život OSI Srbije je organizovao ovu nacionalnu konferenciju na kojoj je učešće uzelo preko 65 učesnika – predstavnika relevantnih ministarstava, skupštinskih odbora, narodnih poslanika, predstavnika organizacija OSI.

konferencija o uskladjenosti zakonodavstva srbije sa konvencijom UN konferencija o uskladjenosti zakonodavstva srbije sa konvencijom UN konferencija o uskladjenosti zakonodavstva srbije sa konvencijom UN konferencija o uskladjenosti zakonodavstva srbije sa konvencijom UN konferencija o uskladjenosti zakonodavstva srbije sa konvencijom UN konferencija o uskladjenosti zakonodavstva srbije sa konvencijom UN konferencija o uskladjenosti zakonodavstva srbije sa konvencijom UN konferencija o uskladjenosti zakonodavstva srbije sa konvencijom UN konferencija o uskladjenosti zakonodavstva srbije sa konvencijom UN konferencija o uskladjenosti zakonodavstva srbije sa konvencijom UN konferencija o uskladjenosti zakonodavstva srbije sa konvencijom UN konferencija o uskladjenosti zakonodavstva srbije sa konvencijom UN konferencija o uskladjenosti zakonodavstva srbije sa konvencijom UN

No comments