Pozadina za vaš kompjuterski ekran

Ouch Tim

Osvežite vaš smorni kompjuter ili mobilni telefon sa nekim fantastičnim sličicama, koje vam je ljubazno ponudio websajt namenjen invalidskim pitanjima! Dobili smo seriju ekskluzivnih sličica Ouchovogo kultnog crtača i dizajnera Andre Džordana, dok je naša Nevaljalica u kolicima na seriji scena koje je dizajnirao Kertis Holder.

Slepa ptica

Četiri nervozna mladunca balansiraju visoko na žici, a jedna od njih je slepa. Potrebno je da odbaci beli štap i tamne naočare a reči na crtežu su: „Vreme je da poletiomo … Oh Bože!“

The Blind Bird: a wallpaper by Andre Jordan

Dis … abled

Reč DIS je otpada sa ABLED. Padanje je česta pojava za neke osobe sa invaliditetom. Ali je u redu jer postoji figurica koja ipak drži zajedno ove dve reči. Bljak.

Dis ... abled: a wallpaper by Andre Jordan

Trka ljubljenja

To je ljubav! Ovde su prikazane dve male figure koje su zajedno u jednom toplom trenutku a natpis u crtežu kaže „Ja imam astmu a ti oštećenje vida. Hajde da se trkamo za poljubac! “

Kiss Chase: a wallpaper by Andre Jordan

Nepredvidjiva kolica

zar nije stresno kad vas izda vaše inače pouzdano ortopedsko pomagalo i odluči da vas “šutne”? Na ovoj slici piše ‘Nepredvidljiva kolica’ i prikazuje kako izbacuju svog korisnika sa sedišta.

The Moody Wheelchair: a wallpaper by Andre Jordan

Uspon Nevaljalice u kolicima

U stilu pećinskog crtanja, prikazana je evolucija Nevaljalica u kolicima, od majmunice, preko praistorije i kamenog doba do superiornog bića kakvog danas znamo i volimo.

The Ascent of Disability Bitch: wallpaper

Nevaljalica u kolicima u parking kontroli

Bespravno parkiranje na mestima obeleženim za osobe sa invaliditetom je veliki problem, kao što svi to znamo. Ovde Nevaljalica u kolicima ima radikalno rešenje, korišćenje njenog vlastitog svetlo ružičastog tenka kao “Parking kontrole”, sa obaveznom nalepnicom za parkiranje. Nema milosti!

Disability Bitch's parking patrol: wallpaper